Quiz voor Bedrijfsuitjes

Quizzing.nl en COVID-19 / Corona

Op dit moment en zeker tot de horeca weer open gaat komen wij helaas niet op locatie. Wij hebben hard gewerkt aan een alternatief! Een pubquiz op afstand met live presentatie. Deze quizzen geven wij regulier en zijn voor iedereen toegankelijk. Kijk hier voor de volgende Quizzing Live!

Een eigen, besloten Quizzing Live evenement organiseren? Dat kan! Met onze Online Pubquiz! Dat is een live gepresenteerde quiz, die via internet wordt gespeeld. Vraag hiervoor een offerte aan. Let op: omdat wij andere vragen gebruiken (beter geschikt voor individuele deelname, of deelname in duo’s) start een quiz op maat bij 500 EUR excl BTW.

Smartphone Quiz als bedrijfsuitje.

Een quiz is een uitstekende activiteit voor zowel afdelings- als bedrijfsuitjes waarbij mensen in een ongedwongen sfeer competitie leveren. Of de teams nu als afdelingen bij elkaar zitten of juist volledig gemixt worden, iedereen doet actief mee. De smartphone quiz van Quizzing.nl heeft nog een extraatje, namelijk het is volledig interactief en kent geen wachttijd: de vraag wordt gesteld, er wordt een timer gestart en als de tijd om is wordt het antwoord prijsgegeven.

Weten hoe het spel gespeeld moet worden, weten welke lage prijzen we hanteren of een offerte aanvragen? Gebruik de knoppen hiernaast!

Schuiven naar boven