Quizzing.nl - Dé pubquiz show voor bedrijfsuitjes en -feestjes

Pubquiz op locatie

Welkom bij Quizzing.nl! Op dit moment komen wij beperkt fysiek op locatie. Daarnaast komen wij bij u en iedereen van uw gezelschap de (huis)kamer in met een pubquiz op afstand, maar met live presentatie. Deze quizzen geven wij regulier en zijn voor iedereen toegankelijk. Kijk hier voor de volgende Quizzing Live!

Een eigen, besloten Quizzing Live evenement organiseren? Dat kan! Met onze Online Pubquiz! Dat is een live gepresenteerde quiz, die via internet wordt gespeeld in het Nederlands of Engels. Vraag hiervoor een offerte aan. Een besloten online quiz is al te boeken vanaf 280 EUR excl BTW. Zie hiervoor onze prijzen.

Uw feest of activiteit voorzien van een pubquiz op locatie? Ook dat kan. Een pubquiz is een leuke activiteit die door de deelnemers op een vaste plek gespeeld kan worden en in groepjes waar iedereen zich veilig en comfortabel bij voelt. Een pubquiz op locatie is al te boeken vanaf 350 EUR excl BTW. Zie voor de opties en een uitleg onze prijzen.

Pubquiz op locatie

Niet zo maar een pubquiz, maar een quiz-show die deelnemers 2 uur boeit en actief mee laat doen? Dat is wat Quizzing.nl verzorgt.

Een pubquiz op locatie voor uw bedrijfsfeest, teamuitje of familiefeest? Quizzing.nl regelt het voor u! Wij rijden naar u toe met onze eigen spullen, zodat de voorbereidingen aan uw kant minimaal zijn. Standaard heeft de quizmaster een laptop, een draadloze router, een mixer en een draadloze microfoon mee. Daarnaast zijn zijn er mogelijkheden voor het aansluiten van een HDMI of VGA kabel aanwezig. De mixer kan met de meegebrachte XLR of tulp-stekkers worden aangesloten.

Tegen meerprijs is mogelijk dat de quizmaster beamer, een groot projectiescherm (2 meter breed) en versterking meeneemt. Zie hiervoor de prijzen.

Dit is Quizzing!

 

Quizzing.nl komt door heel Nederland

Wij komen onder anderen in: Amsterdam, Arnhem, Den Bosch, Den Haag, Groningen, Leeuwarden, Maastricht, Nijmegen en Utrecht, maar dit is slechts een selectie.