Pubquiz in Leeuwarden

Pubquiz in Leeuwarden

Pubquizzen zijn erg leuk, helaas is het momenteel niet mogelijk om een pubquiz op locatie te komen spelen. Máár we komen nog steeds bij je langs via de webcam! Een ontzettend leuke en snelle pubquiz gepresenteerd door onze quizmaster, maar dan online. Dit kan als bedrijfsuitje, teamuitje of familiefeest! Maak het vooral gezellig, zet de hapjes en drankjes klaar en je kunt met ons quizzen.

Je hebt alleen een verbinding nodig met een video conferentie applicatie voor beeld en geluid en daarnaast een telefoon of tablet met een gratis app. Wij hebben uiteraard een abonnement bij één van de video conferentie aanbieders (zoom) die wij normaliter gebruiken, maar als je van een eigen applicatie gebruik wil maken kan dat ook (bv Skype, Teams, etc).

Weet je dat wij ook open quizzen geven? Mocht je het eerst eens willen zien en ervaren voordat je een eigen quiz bij ons boekt, kijk dan wanneer we onze volgende open quiz geven.

Hoewel we voor de online quizzen de nodige investeringen moeten doen, kunnen we deze toch goedkoper aanbieden dan onze quizzen op locatie en al vanaf 300 EUR excl BTW. Zie hiervoor de prijzen.

Schuiven naar boven