Online Pubquiz

Quizzing.nl levert in deze tijd een online pubquiz, die net zo snel en bijna zo interactief is als onze normale quizzen! Dit is met een quizmaster die live de quiz geeft.

Nee, zeker niet alleen multiple choice, maar ook open vragen, cijfervragen en volgorde vragen! Helaas geen buzzer ronde of benaderingsvragen. Nog steeds worden de scores live bijgehouden en regelmatig gedeeld!

Dit is een hele goede mogelijkheid om zeker in deze tijd contact te houden met teams, afdelingen en bedrijven. Hou iedereen gemotiveerd met een quiz in de middag of avond! Gezellig, competitie en een gezond stukje humor.

Quizzing geeft quizzen in het Nederlands en Engels voor kleine groepen en grote groepen (100 en meer). Een quiz duurt normaal ongeveer 2 uur, maar ook voor de quiz staan we klaar om alle spelers te helpen met installeren en voorbereiden.

Vraag een offerte aan, of kijk bij de prijzen om een indicatie te krijgen. Een online quiz kunnen wij al voor u verzorgen vanaf 300 EUR excl BTW.

Een gezonde teamactiviteit vind je in Quizzing Live! Wij staan klaar en helpen je graag bij een evenement die zorgt voor gemotiveerde medewerkers ook in deze tijd.

Tot quizzing!

Schuiven naar boven