Een quiz voor al uw uitjes

Quizzing biedt quizzen aan voor al uw soorten uitjes: bedrijfsfeesten, bedrijfsuitjes, maar ook afdelingsuitjes en teamuitjes. We doen dit op een door u gekozen locatie.

Quizzing heeft de manier waarop een quizzen gespeeld worden revolutionair gewijzigd in 2017! Na het stellen van de vraag door de quizmaster, heb je 10 seconden om te antwoorden en wordt direct na de timer het goede antwoord bekend gemaakt. Niet alleen een goed antwoord levert punten op, maar ook de snelste team(s) krijgen bonuspunten. Dit alles ondersteund door visuele en audioeffecten. De tussenstand wordt geprojecteerd, zodat je weet hoeveel punten je voor, of achter staat. Ook vernieuwend is de mogelijkheid tot een drukknoppenronde. Hierbij verandert je tablet of telefoon in een drukknop, waarbij de snelste drukker het antwoord mag geven. Deze ronde is vooral geschikt voor groepen tot ca 50 personen.

Een uniek evenement met Nederlandse of Engelse vragen

Niet alleen uniek in Nederland omdat Quizzing.nl de eerste en nog steeds één van de weinige aanbieders is van deze spelvorm, maar ook omdat Quizzing.nl de Nederlandse vragen zelf maakt. Wij geven quizzen in het Nederlands of Engels en iedere keer dat je een quiz speelt krijg je een andere set van ruim 60 vragen.

De quiz wordt gespeeld in teams variërend van twee tot ca. zes personen. Standaard telt de Nederlandse quiz vier ronden van elk vijftien vragen, terwijl een Engelse quiz standaard bestaat uit 3 rondes van 20 vragen. Uiteraard kan de opzet naar wens worden aangepast. De vragen worden verstuurd naar de telefoon of tablet waarop gespeeld wordt en kunnen plaatjes of geluidsfragmenten bevatten. Indien een schermen gebruikt worden zijn ook daar de vragen na te lezen terwijl de timer loopt. De onderwerpen zijn divers: geschiedenis, aardrijkskunde, sport, biologie, politiek, muziek, film, wiskunde, met andere woorden voor elk wat wils.